Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Kvist og Kvast AS samler inn, og bruker personopplysninger om deg. Her i vår personvernerklæring finner du mer informasjon om vår behandling av personopplysninger. Under finner du også kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller vil kreve innsyn. Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende norske personopplysningsloven, herunder GDPR.

Behandlingsansvarlig

Kvist og Kvast AS, org.nr.: 994 656 244, ved daglig leder er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. For spørsmål angående behandling av dine personopplysninger eller for andre henvendelser, kan Kvist og Kvast AS kontaktes på e-post: post@kvistkvast.no

Hvilke personopplysninger behandles og hvor hentes de?

Du kan velge å gi oss din kontaktinformasjon (navn, adresse, e-post, telefon) ved å ta kontakt med oss. Vi bruker e-post adressen vi har registrert for bestillinger.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Kvist og Kvast AS. Du som person rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Send oss en epost dersom du ønsker dette, post@kvistkvast.no

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Kvist og Kvast AS bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Disse underleverandørene kan behandle personopplysninger på vegne av Kvist og Kvast AS.

Vi deler informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi oppbevarer personvernsopplysninger om deg så lenge det er nødvendig for å kunne oppfylle målsetningene som står oppført i denne personvernserklæringen, spesielt for å oppfylle våre forpliktelser iht. avtaler og lovverk.

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Kvist og Kvast AS er registrert i Norge, og domenenavnet er registrert i Norge. Vi følger norsk lov og forholder oss til Forbrukertilsynet. Dataene lagres i Norge via et norsk webhotell.